За нас  //  

За нас
ИСТОРИЯ

Компанията Davines е семейна компания, основана от членовете на един от старите аристократични родове в град Парма през 1983 година. Отначало това е било изследователска лаборатория, произвеждаща продукти за грижа за кожата и косата за известна марка. След няколко години Davines започва да пуска продукти със своя марка, позиционирайки продуктите си в най-добрите салони за красота по целия свят.
За четвърт век от своята история Davines е направила хиляди лабораторни изследвания и научни тестове, разработила е стотици продукти, внимателно подбрани за да се грижат за нашата коса. Производството на Davines се базира на използване на естествени екологично чисти компоненти, внимателно отношение към природните ресурси и околната среда, строго контролиране на качеството на продукцията. Концепцията на продукцията на Davines е изключително качество като средство за изява креативността на майсторите. Продуктите на Davines се пускат в малки тиражи и се продават предимно в салоните за красота и специализираните магазини.
Стила на Davines е отражение на нашето желание да достигнем заобикалящия ни свят, нашите открития и прогресивност. Различни култури, различни традиции, различни народи – всичко това ни вдъхновява. В този случай ние имаме зад себе си многовековната история на Италия с нейните блестящи научни открития, непреходно изкуство, световна мода, изискани дизайнери. Нас ни привлича простотата, естествеността и хармонията, затова това е красотата. Ние откриваме съвременните тенденции, и в същото време, създаваме класически продукти, които ще бъдат актуални винаги.
На нас нищо не ни пречи да правим това, в което вярваме. Ние не се водим по мнението на мнозинството. Нашата интуиция и опит ни позволяват да създаваме своя мода, свой стил на живот. Ние сме свободни да създадем своя концепция за продукти, която задължително да бъде оригинална, необичайна, емоционална, създадена с любов към хората. Ние се стремим да създадем стабилен баланс между реалното и стилното, природата и науката, материалното и духовното. Ние работим за да повишим качеството на живот на всеки.
За четвърт век на съществуване Davines е обединил 65 страни, хиляди салони, милиони фризьори. И въпреки че има офиси на Davines не само в Парма, но и в Париж, Ню Йорк, Лондон, Мексико, нашите корени са пуснати дълбоко в родната земя, където Davines започна като малка семейна лаборатория. Ние оставаме верни на основните принципи, които помогнаха на Davines да стане международна компания.
Davines използва само възобновяеми източници на енергия. Продуктите на Davines са със сертификат ISO 9001.
 Начало

 За нас

 Продукти

 Къде да купя

 Контакти


 Новини

Да бъдеш къдрав

  » повече

Летните плитки се завръщат

  » повечеВсички Новини