Новини  //  Летните плитки се завръщат

Летните плитки се завръщат

ЛЕТНИТЕ ПЛИТКИ СЕ ЗАВРЪЩАТ


Превърни своята всекидневна плитка в лятна вечерна прическа на вълни!

Сезоните идват и си отиват, тенденциите за гримът и прическите трябва да се следват  с бързо темпо!

Следователно, има една вечна класика, на която можете да разчитате през всеки сезон: Плитките!

Плитката е страхотен избор за всеки случай, от официални поводи като сватба и завършване, до всекидневна прическа за работното място. Красива е, лесна и придава специална визия на косата, изглежда стилна и доста по-сложна!

Когато дойде лятото и постоянно излизате нощем на открито, ние ви предлагаме 2 модни идеи за прически с плитка от деня до нощта.

Браян Зур, международен стилист на Давинес, споделя с нас тези няколко съвета как да си направим перфектната лятна плитка и как да я превърнете в съвършена вечерна прическа на вълни.

Свободната плитка е оптимален практичен стил: тя може да пасне на бохемския шик стил, на духа на рок’ен рол фестивал, както и за пролетен колежански стил.

За да създадете леко разрошена, отпусната плитка, да е преметната на една страна или директно назад, вие трябва да сложите първо текстура и хидратиращ гел за коса на вълни.

Можете да го постигнете като нанесете More Inside Curl Moisturizing Mousse на мокра коса, като я оставите сама да изсъхне: когато е 90% суха вземете 3 кичура от горната част на главата си и започнете да плетете. Завържете с ластиче накрая  и тогава започнете да отваряте кичурите, за да постигнете намачкан и разцъфнал ефект на плитката.

Тогава, ако искате, можете да промените външния си вид като го преработите за през нощта, можете лесно да превърнете вашата отпусната плитка в прекрасна прическа на вълни!

Започнете с разплитане на плитката от долу на горе. Тогава използвайте  More Inside Sea Salt Spray , намачкайте с пръсти, за да подредите буйната си коса докато налагате текстурата. За да сте сигурни, че вашата коса ще издържи достатъчно дълго, завършете с малко  More Inside Strong Hairspay .

Резултатът е приятно естествено лятно вълнисто излъчване.”

Продуктова линия: More Inside Начало

 За нас

 Продукти

 Къде да купя

 Контакти


 Новини

Да бъдеш къдрав

  » повече

Летните плитки се завръщат

  » повечеВсички Новини