A New Colour Cream Base

Крем-база без амоняк, която трябва винаги да се смесва с боя и активатор от линията A New Colour, за да постигане на желаните резултати.

Нежна формула за хидратирана, защитена и мека коса. Придава изключителен блясък.

Без мирис.

Витамин С - с изключителни антиоксидантни свойства. Работи в синергия с каротеноидите и меланина, съдържащи се в боята за създаване на смес с действие срещу свободните радикали.

Метасиликат - натурално алкализиращо вещество, съставено от кварцов прах и с много висок коефициент на пречупване. Биоразградим и разтворим във вода. Използва се за създаване на алкална среда и спомага за изсветляването. Премахва тежките метали от водата и защитава структурата на косъма.

Растителен вазелин - естествено вещество, което се извлича от рициново масло и карнаубски восък. Придава блясък, овлажнява и кондиционира косата. Рициновото масло има забележителни омекотяващи и защитаващи структурата на косъма свойства. Възстановява баланса на количеството на липиди в косата и така предотвратява начупването и образуване на заплетени краища. Карнаубският восък придава блясък и има силно антиоксидантно действие.

Професионален продукт.

Моля следвайте инструкциите за употреба, посочени в техническото досие.

Всеки тип коса

Цветът е ярък, равномерен и дълготраен, а косата - хидратирана и мека.