Authentic Moisturizing Balm

Лек хидратиращ балсам за коса, лице и тяло.

Много нежно премахва грима от лицето. Подхранва косата в дълбочина и защитава косъма. Отлично хидратира кожата.

Неговата формула е на основата на масла и има изключително хидратиращо и омекотяващо действие. Съдържа 98% съставки с натурален и 0,5% органично масло от шафран.

Без парабени, силикони, изкуствени оцветители и PEG.

Органично масло от шафран: богато e на ненаситени мастни киселини, незаменими за поддържане на оптималната степен на хидратация на кожата и косата. Съдържа изключително висок процент омега-6 и витамин К, които имат силно антиоксидантно действие и играят основна роля в регенерацията на кожата.

Органично масло от сусам: това масло е естествено богато на омега 3 и омега 6 мастни киселини и витамин Е, които притежават антиоксидантни и възстановяващи свойства.

Органично масло от жожоба: повишава блясъка и има изключителни антиоксидантни, защитни, хидратиращи и омекотяващи свойства.

Органично масло от ший: има антиоксидантно, подхранващо, успокояващо и подобряващо еластичността действие. Косата и кожата са видимо подхранени, по-жизнени и еластични.

Органично масло от слънчоглед: има много силни антиоксидантни, овлажняващи и омекотяващи свойства, благодарение на високото съдържание на омега 6.

На лицето: нанесете подходящото количество балсам върху лицето с помощта на памучен тампон. Избягвайте контакт с очите. Изплакнете обилно лицето с хладка вода.

На косата: нанесете на подсушена с кърпа коса. Оставете за няколко минути, след което разрешете и изплакнете.

На тялото: нанесете с масажни движения на суха или влажна кожа. Оставете за няколко минути и изплакнете обилно с вода.

Всеки тип коса и кожа.

Косата е мека, блестяща и копринена.

Kожата е подхранена и кадифена.