Extra Strong Hair Spray

Лак за коса с екстра силна фиксация.

Невидим спрей с екстра силна фиксация, който фиксира косата, без да я втвърдява. Изключително устойчив на влага и има анти-фриийз ефект. Изсъхва бързо, не оставя следи и не лепне.

 

Формулата е без парабени и без добавени оцветители.

Супер овлажняващ фактор: синергия от различни съставки с голяма хидратираща сила, която улеснява натрупването на водни молекули по косъма. Постепенното освобождаване на тези съставки подобрява резултатите на продукта и поддържа косата здрава и хидратирана.

Противолющещ фактор:  формулите са внимателно калибрирани, за да се сведе до минимум съдържанието на смоли, с цел да се намали “лющенето” , но без да се губи ефективността на продукта.

Фактор пластичност: подбрани съставки, които подобряват еластичността дори на най-силните смоли. Придават естествен вид и фиксация без компромис.

Фактор дистрибуция: уникалният баланс на съставките повишава силата и количеството смоли във формулата и едновременно с това осигурява равномерното разпределение върху косата, подобрява производителността и фиксацията на продукта.

Разклатете добре преди употреба. Нанесете на суха оформена коса от приблизително 30см разстояние, за да фиксирате прическата.

Всеки тип коса.

Прическата е дълготрайна и устойчива на влага. Косата остава във форма през целия ден и запазва естественото си движение.