Invisible Serum

Невидим серум с лека фиксация.

Придава мекота и гъвкав контрол на косата. Лесно разделя кичурите. Има анти-фрийз ефект и дава лек блясък на косата.

Изключително подходящ за небрежна и разрошена визия.

Формулата е без парабени и без добавени оцветители.

Супер овлажняващ фактор: синергия от различни съставки с голяма хидратираща сила, която улеснява натрупването на водни молекули по косъма. Постепенното освобождаване на тези съставки подобрява резултатите на продукта и поддържа косата здрава и хидратирана.

Противолющещ фактор:  формулите са внимателно калибрирани, за да се сведе до минимум съдържанието на смоли, с цел да се намали “лющенето” , но без да се губи ефективността на продукта.

Растителен вазелин - естествено вещество, което се извлича от рициново масло и пчелен восък. Придава блясък, овлажнява и кондиционира косата. Рициновото масло има забележителни омекотяващи и защитаващи структурата на косъма свойства. Предотвратява начупването и образуването на цъфтящи краища, защото възстановява баланса на количеството на липиди в косата. Пчелният восък придава блясък и има силно антиоксидантно действие.

Фитинова киселина: естествен хелатен агент, извлечен от оризови трици. Може да се свързва с тежките метали за запазване структурата на косъма.

Разпределете равномерно малко количество върху на суха коса и оформете.

За по-изразен ефект, нанесете малко количество на влажна коса и след това продължете със стайлинга.

Всеки тип коса.

Косата е дефинирана, а прическата - дълготрайна.