Medium Hold Pliable Paste

Пластична паста със средна фиксация.

Идеална за създаване на контролирана и естествена прическа. С гъвкава фиксация, която поддържа естествения блясък и движенията на косата. Не лепне и не оставя следи.

Формулата е без парабени и без добавени оцветители.

Супер овлажняващ фактор: синергия от различни съставки с голяма хидратираща сила, която улеснява натрупването на водни молекули по косъма. Постепенното освобождаване на тези съставки подобрява резултатите на продукта и поддържа косата здрава и хидратирана.

Противолющещ фактор:  формулите са внимателно калибрирани, за да се сведе до минимум съдържанието на смоли, с цел да се намали “лющенето” , но без да се губи ефективността на продукта.

Растителен вазелин - естествено вещество, което се извлича от рициново масло и пчелен восък. Придава блясък, овлажнява и кондиционира косата. Рициновото масло има забележителни омекотяващи и защитаващи структурата на косъма свойства. Предотвратява начупването и образуването на цъфтящи краища, защото възстановява баланса на количеството на липиди в косата. Пчелният восък придава блясък и има силно антиоксидантно действие.

Разпределете малко количество от продукта между ръцете си и го нанесете върху суха коса.

За по-лека фиксация нанесете върху влажна коса и оформете прическата.

За да изгладите стърчащата коса и да ѝ придадете блясък, нанесете малко количество в посока от средата на дължините към краищата.

Всеки тип коса.

Косата е блестяща и оформена естествено.